Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В травні госпсуд у Львові визнав банкрутами три "іногородні" фірми

У їх числі - ТОВ "Центр професійного обліку", яке раніше було зареєстровано в м. Запоріжжі, ТОВ "Промисловий ремонт" та ПП "Нет-Строй"(попереднє місце реєстрації яких - м. Кривий Ріг).

Постанови про визнання банкрутами вищеназваних фірм Господарським судом Львівської області були винесені 27 травня 2021 року – суддями Андрієм Цікало, Василем Артимовичем та Андрієм Морозюком відповідно.

Щодо ТОВ «Центр професійного обліку» (яке до 28.04.2020 року було зареєстровано за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, Вознесенівський р-он, просп.  Соборний, буд. 166) дане рішення госпсуд ухвалив за заявою ТОВ «Монтена» - з кредиторськими вимогами до боржника  у розмірі 7 484 489 грн. 64 коп.

Постанови про визнання банкрутами ТОВ «Промисловий ремонт» та ПП «Нет-Строй» госпсудом були винесені за заявами  Головного управління ДПС у Львівській області. При цьому вимоги кредитора-заявника до Приватного підприємства Нет-строй (до 05.06.2018 року місце реєстрації - Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Металургійний р-он, вул. Вадима  Гурова, буд. 35, кімнат. 308) судом були визнані  в розмірі 8 134 503 грн. 84 коп., до Товариства з обмеженою відповідальністю «Промисловий ремонт» (яке до 14.11.2017 року було зареєстровано за адресою: Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, Саксаганський р-он, вул. Волгоградська, буд. 11 А) - в сумі 4 952 141,18 грн.

Як свідчать відомості з Єдиного державного реєстру судових рішень,   у Львові не львівські підприємства в останні роки стають банкрутами все частіше. Ідеться про фірми з  різних куточків України: дніпровські, київські, чернігівські, херсонські…. До Львова вони перебираються, «обвішані» боргами, трапляється, що на десятки, сотні мільйонів гривень.  «Місцеву» прописку  отримують зазвичай  незадовго до початку розгляду справ в  госпсуді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ