Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні відкриються більше 100 центрів безкоштовної юридичної допомоги

Понад 100 центрів безоплатної правової допомоги почнуть свою роботу в Україні вже в липні цього року. Про це в понеділок, 21 червня, заявив в ході засідання колегії Міністерства юстиції міністр юстиції України Павло Петренко, передає кореспондент НБН.

«З першого липня Міністерство юстиції розпочинає масштабну соціальну програму – в Україні відкриється більше сотні центрів надання безоплатної правової допомоги, в яких будуть працювати українські адвокати, відібрані на відкритих конкурсах. Ці центри будуть надавати правову допомогу українцям, учасникам АТО, сім'ям загиблих з усіх юридичних питань»,- заявив пан Петренко.

Він також додав, що такі центри за допомогою звернуться близько 8 мільйонів українців, а Мін'юст «повинен стати адвокатом українських громадян в суперечках з державою, цивільних справах».

Крім цього, міністр підкреслив, що до роботи в проекті залучені тільки найбільш відповідальні працівники. «Це величезна відповідальність – забезпечити якісні послуги тим людям, які до нас прийдуть»,- додав він.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ