Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Карасьов розкритикував україномовний продукт і назвав Росію спорідненою державою

Український політолог Вадим Карасьов, який є частим гостем пропагандистських ток-шоу, публічно розкритикував україномовний продукт і назвав Росію спорідненою державою.

В інтерв'ю телеканалу "112 Україна" він запевнив, що державна мова в Україні нікому не потрібна.

"Найбільша помилка: ми Україна? Україна! Значить, мова українська! Але зачекайте: Україна – це ж не етнічна назва, а назва країни. Ви не зможете російськомовних зробити лінгвістичною меншістю. По-перше, поруч Росія – споріднена етнічна держава. Там російська мова йде. І по-друге, поки російськомовна поп-культура більш конкурентна, ніж наша. Наша молодь слухає російський реп, який сьогодні в тренді", – сказав Карасьов.

За його словами, україномовний культурний продукт неконкурентоспроможний, тому що немає глядача, який готовий за нього платити

"Кіно яке. Чому Зеленський випускає кіно в Росії? Тому що йому треба гроші заробляти. Він не запрацює на україномовному культурному продукті гроші в Україні. Чому наш поп-шоу-бізнес сьогодні в розвалі, немає доходів? Тому що немає платоспроможного глядача", – додав політолог.

Українці обурилися інтерв'ю Карасьова, викривши експерта в роботі на країну-агресора. Вони також звернули увагу на його яскравий образ, припустивши, що коштує такий одяг недешево.

"Карась через півроку-рік буде ходити в червоній косоваротці з серпом і молотом на спині, і з двоголовим орлом на грудях", "поганець продажний", - пишуть у коментарях під відео.

Оглядач

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ