Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Веломарафон «Львівська сотка 2016» стартуватиме у День міста

У суботу, 7 травня, о 10:00 із пл. Ринок громадське об'єднання «Львівський Велоклуб» за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту міста Львова та Федерації велосипедного спорту львівської області, проведе у Львові традиційний, наймасовіший аматорський веломарафон Західної України – «Львівська сотка 2016», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Траса марафону складає дистанцію довжиною у 100 км. Проходження траси фіксується на її контрольних пунктах, а кожен учасник, який встигає за 10 годин доїхати до фінішу, отримає медаль переможця.

Близько 400 велосипедистів із різних міст України, а також таких країн, як Білорусія та Польща, візьмуть участь у цьому веломарафоні. Дальше маршрут пролягатиме через  Пустомити – Комарно – Городок – Страдч - Івано-Франкове - Лозино та фініш у Брюховичах.

«Уже традиційний львівський веломарафон дистанцією у сто кілометрів щорічно набирає оберти і ми радо підтримуємо організаторів у цьому. Кожного року все більша кількість населення пересідає на велосипеди, а цей аматорський проїзд є хорошою можливістю для кожного спробувати себе у такому змаганні», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Розклад веломарафону:

7:45 – 10:15 - реєстрація учасників веломарафону (пл. Ринок, 1)

10:15-10:55 – урочистий парад учасників до місця старту пл. Ринок – вул.  Беринди – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину –– пл.Святого Юра – вул. Митрополита Андрея – вул. С.Бандери – вул. Кульпарківська – вул. Кульпарківська –  с. Сокільники.

11:00 год. – загальний страт по маршруту: Сокільники – Пустомити – Щирець - Комарно – Городок – Страдч - Івано-Франкове – Лозино -  Бірки та фініш у смт. Брюховичі.

13.30 - відкриття фінішу у смт. Брюховичі

21:00 - закриття фінішу у смт. Брюховичі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ