Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відновили строкову службу, бо багато охочих служити на сході України, - Петро Цигикал

Голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал на запитання журналістки Гал-інфо про причини відновлення строкової служби заявив, що її відновили, бо багато бажаючих служити на сході України і тому виникла нестача кадрів на інших ділянках кордонів України.
Фото: Олена Ляхович, Гал-інфо

"У зв'язку з тим, що дуже багато нашого персоналу виявили бажання, в тому числі і з західного регіону, служити на сході країни, ми створили Донецько-Луганське регіональне управління, яке сьогодні діє. Раніше ми туди відправляли людей, як кажуть для тимчасового несення служби, а сьогодні це вже регіональне управління яке знаходиться безпосередньо там і там люди прийшли на службу по своїй волі, добровільно, в тому числі і з цих регіонів. Тому ми для того щоб поповнити кількість персоналу на цій ділянці і на інших ділянках кордону звідки пішли туди служити, набираємо військовослужбовців строкової служби", - зокрема зазначив Петро Цигикал під час відвідин кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України (м. Великі Мости, Львівська область).

Крім того Петро Цигикал наголосив, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до несення служби на сході України.

Також Голова Держприкордонслужби додав, що вони вважають, що люди, які прийшли на строкову службу до лав прикордонників, з часом виявляють бажання продовжити свою службу на контрактній основі. І саме за рахунок людей, які вже побачили, що таке Державна прикордонна служба, планується з часом збільшити кількість й офіцерського складу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ