Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Військовий оприлюднив емоційне відео щодо розкрадань ЗСУ Гринкевичем

В телеграм-каналі "Лачен пише" оприлюднили відео записане військовим ЗСУ на передовій, де він закликав суспільство до особистої відповідальності за "тварюк які розкрадають армію".

"Ворог знаходиться за бруствером, але з останніми новинами, я розумію, що ворог знаходиться всередині країни. Я дуже прошу суспільство реагувати та не мовчати. Ми не можемо водночас стримувати противника на передовій, та вирішувати внутрішні проблеми нашої країни. Тому, я закликаю вас, кожного, щоб взяли на себе особисту відповідальність за це і довести ці дії по поводу таких тварюк, як Гринкевич та інші, які розкрадають міністерство оборони та армію під час війни. Заробляють гроші на крові в той час, коли ми віддаємо свої життя та здоров'я. В той час коли ми свою зарплатню віддаємо не своїм сім'ям, а назад в армію повертаємо. Такі тварі повинні бути покарані. Слава Україні!!!!", - зазначив захисник України.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2023 року Державне бюро розслідувань затримало через хабар одного з найбільших постачальників Міністерства оборони – львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Він пропонував $500 тисяч одному з керівників Головного слідчого управління ДБР.  

Згодом стало відомо, що Ігор Гринкевич та його родина – причетні до розкрадання понад мільярда гривень, які мали йти на потреби Збройних сил України, зокрема на одяг для військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ