Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Влада має зупинити «епідемію» підвищення на проїзд у громадському транспорті, - "Наш край"

"Наш край" попереджав владу, що після підняття тарифу на проїзд у столиці почнеться ланцюгова реакція по всій країні. Хвиля подорожчання почалася із Дніпра, де виконком вирішив із 5 серпня підняти вартість проїзду у міському електротранспорті з 1,5 до 4 грн.

Партія «Наш край» попереджала владу про хвилю подорожчання вартості проїзду, яка охоплює країну після підняття тарифу на проїзд в міському транспорті столиці. 

Хвиля вже пішла – у місті Дніпро із 5 серпня вартість тарифу на проїзд у комунальному наземному транспорті зросте із 1,5 до 4 гривень.

Відповідно до рішення виконкому Дніпровської міської ради з 5-го серпня 2018 року вартість проїзду пасажирів та перевезення багажу у міському електротранспорті (трамвай, тролейбус) КП «Дніпровський електротранспорт» становить 4 гривні. Також з 2 до 4 гривень зросла вартість проїзду у метрополітені Дніпра.

Партія «Наш край» попереджала, що безконтрольне зростання тарифів на електроенергію матиме призведе до підвищення цін у галузях, які її використовують. Зростання вартості проїзду у Києві запустило ланцюгову реакцію по всій країні.

"Ми закликаємо Уряд та антимонопольний комітет взятися за ці підвищення цін та зробити комунальний транспорт доступним. Потрібно негайно провести публічний аудит вартості проїзду в комунальному транспорті та запровадити електронний квиток. Необхідно забезпечити прозорий контроль над роботою міського комунального транспорту, його видатками та надходженнями", - заявив голова Львівської обласної організації партії "Наш край" Мирослав Хом'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ