Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Зеленський презентував освітню "Мрію"

1 вересня 2023 року, у День знань, Президент України Володимир Зеленський представив інноваційний освітній проєкт - цифровий додаток «Мрія». Цей унікальний застосунок допоможе розкрити потенціал і таланти кожної дитини.

Під час відеоконференції з учнями та вчителями з майже 40 навчальних закладів України та закордону, Президент розповів про основні можливості додатку «Мрія».

Головною метою проєкту є створення персонального освітнього простору для кожної дитини - з унікальним алгоритмом розвитку, який допоможе розкрити її таланти та досягти успіху у житті.

Застосунок міститиме персональні рекомендації щодо навчання, позашкільних занять, розвитку здібностей. Також буде доступна бібліотека корисного мультимедійного контенту.

Додаток допоможе батькам та вчителям краще зрозуміти можливості дитини та спрямувати її розвиток. А завдяки особистому профілю кожна дитина зможе відстежувати свої досягнення та цілі.

Пілотний проєкт стартує до кінця року у тестових школах. А вже з 2024 року «Мрія» буде доступна для всіх навчальних закладів України.

Таким чином, новий освітній проєкт відкриє нові можливості для розвитку кожної дитини та допоможе здійснити їх мрії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ