Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ворог будує укріплення з бетону, а ми випрошуємо колоди для бліндажів, - комбат «Донбасу»

Ті сили, які нині зібрав президент, недостатні для того, щоб щось робити на фронті. Якщо армія продовжить стояти як стоїть, то нічого не зміниться. Про це сьогодні, 15 грудня, в коментарі Гал-інфо розповів комбат батальйону «Донбас», підполковник Анатолій Виногродський (позивний «Гал»).

За словами комбата, нічого не міняється - що з Мінськими домовленостями, що без них.

Він додав, що 90% населення забуло про війну.

«Прикро, але 90% населення України забуло про війну. У них Новий рік. Пам’ятають про війну тільки ті, хто в окопах. Щодо Генштабу і Муженка, то у мене взагалі слів немає. Таке враження, що Генштаб – це зборище російських найманців. Кумівство і грабіжництво процвітає. Начальники з Генштабу товаришують із тими, хто по той бік фронту. В цьому плані я дуже заздрю Туреччині, яка дозволила собі взяти і гримнути ногою. У нас же – безсилля. Нам не залишається нічого іншого, як стояти», - сказав він.

Іловайський котел. Розповідь комбата «Донбасу»

Анатолій Виногродський наголосив, що Генштаб не може організувати простих речей, а логістика і далі тримається на плечах волонтерів.

«Ми спостерігаємо, як будуються украплення на боці ворога, як працюють бетономішалки, як будують бліндажі і блок-пости, а ми випрошуємо у лісників колоди, щоб їх закопати в землю і зробити бліндаж. Все чому? Бо у них невиконання карається смертю. Нам доводиться сидіти і чекати, коли Росія здохне від санкцій», - сказав комбат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ