Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вячеслава Кокошка звільнили з "Львівелектротрансу"

Як повідомив у своєму Facebook В'ячеслав Кокошко, сьогодні, 15 березня, з ним не продовжили контракт у ЛКП "Львівелектротранс". Він працював на посаді заступника з економіки, а після звільнення директора Олега Берези, Вячеслав Кокошко зайняв його посаду.
Вячеслав Кокошко

“Світ ділиться на два класи — одні вірують в неймовірне, інші роблять неможливе.”, – Оскар Уайльд.

Глибинні слова британського класика, згадалися саме сьогодні, коли не продовження контракту з тобою виглядає таким мізерним в порівнянні з досягнутим. Я безмежно вдячний команді ЛКП "Львівелектротранс" разом з якою ми за майже 1,5 року досягли чималих успіхів, частина з яких уже сьогодні добре відчутна для усіх львів’ян і гостей міста, а частина є непомітною ззовні, але є фундаментальною запорукою світлого майбутнього підприємства. Вперше за багато років ми в лютому практично скинули із себе тавро «планово-збиткового підприємства» і майже досягли "нуля". Ми вийшли на рекордний випуск трамваїв за останні 18 років – 82 вагони одночасно на маршрутах міста. Ми є лідерами інновацій в електронних розрахунках за проїзд в громадському транспорті. До нас звертаються з інших міст за досвідом організації контролю. Наша бухгалтерія без зайвого шуму та піару перейшла на міжнародні стандарти. Разом з командою ми запустили нові маршрути, удвічі збільшили доходи з реклами, змінили тарифну політику вартості проїзду, оновили рухомий склад, знайшли нестандартні технологічні рішення для адаптації "берлінських" трамваїв. Підписано кредитний договір з European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) на фінансування поставки до кінця цього року 50 нових тролейбусів від вітчизняного та львівського виробника Концерну "Електрон", реконструкцію тролейбусного і трамвайного депо та контактних тролейбусних ліній Львова. І це далеко не повний перелік. Тут цілком доречно буде написати і т.д. та і т.н", - пише Вячеслав Кокошко.

Він також додає: "у свій останній робочий день у команді "Львівелектротрансу", оглядаючись на ці майже 1,5 року та заглядаючи у перспективу, я з почуттям глибокої вдячності та любові до нашого Львова, завершу свій допис коротко, словами іншого великого класика: “Якщо ти хочеш побудувати корабель, не треба скликати людей, планувати, ділити роботу, діставати інструменти. Треба заразити людей прагненням до нескінченного моря. Тоді вони самі побудують корабель.”, – Антуан де Сент-Екзюпері".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ