Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вирішення проблеми дитячих садочків у Львові

Немає місць – реєструйся в чергу. Саме таку відповідь отримала Лілія, коли намагалась віддати свого сина в дошкільний навчальний заклад. Та на бажане місце в дитсадку можна чекати роками, адже охочих чимало.

Сказали, що місць вже немає. Аргументували тим, що треба заздалегідь оформлювати документи і ставати в чергу, - ділиться стурбована львів’янка.

В одному з найбільших районів міста Лева, що по вулиці Зеленій, на сьогодні досить скрутна ситуація як зі школами, так і з дитячими садками. Адже, для маленьких мешканців у навчальних закладах місць катастрофічно не вистачає. Львів'яни ж запевняють: в районі є неабияка потреба, насамперед, у дошкільних навчальних закладах. І хотілося б, щоб і додому було близько, і  діти, щоб впродовж дня перебували в хороших умовах та під опікою. У мешканців з'явилась надія, що незабаром проблема з дитсадками у цій місцевості вирішиться. Адже, один із львівських забудовників цього району зводить багатоквартирний житловий комплекс, поряд з яким збудує й дошкільний навчальний заклад.

Передбачаємо комерційні приміщення фактично у кожній із черг будівництва, у яких буде розташовано мережеві магазини, аптеки, заклади для харчування. У комплексі передбачений дошкільний навчальний заклад європейського рівня, за рахунок якого, майбутні власники квартир і мешканці комплексу зможуть віддавати своїх дітей на навчання. Це значно зекономить час і нерви. Та й загалом, це стандартний підхід компанії Avalon Inc, яка враховує в будівництво і дошкільний навчальний заклад, – Тарас Бабяк, представник компанії Avalon Inc.

У цьому дитсадку дітей доглядатимуть фахові вихователі, малечу годуватимуть смачними й корисними стравами. Дітлахи зможуть отримати якісну дошкільну освіту: навчатимуться іноземних мов та розважатимуться цікавими іграми, що й сприятиме їхньому розвитку. І все це неподалік від дому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ