Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для 20 моделей смартфонів

Понад півтора року розробникам компанії Xiaomi знадобилося на те, щоб створити і випустити на ринок фінальну збірку операційної системи MIUI 11.
MIUI 11

На відміну від будь-яких попередніх, її тестування велося не кілька місяців, як це зазвичай відбувається, а всього кілька тижнів, у зв’язку з що вже зараз власники безлічі різних моделей можуть встановити її на свої телефони без будь-яких складнощів, а користувачі багатьох інших отримають таку можливість уже в найближчий місяць.

Як повідомляє Технофан, новітнє програмне забезпечення містить у собі ряд особливостей, які роблять його вкрай привабливим в усіх відношеннях, і це цілком собі реальний факт, через який оновитися варто якнайшвидше, щоб отримати новий більш кращий досвід використання мобільних пристроїв бренду.

Так, зокрема, компанія Xiaomi вирішила впровадити в прошивку MIUI 11 підтримку темної теми оформлення Dark Mode, при включенні якої весь інтерфейс забарвлюється в темні кольори. За рахунок цього час автономної роботи телефонів з OLED-матрицею може зрости на цілих 50% додатково, а цим абсолютно точно все залишаться дуже навіть задоволені. Крім двох нових додатків, включаючи фірмовий файловий менеджер, майже всі стандартні програми були перероблені. Інтерфейс операційної системи значно спростили, зробивши його більш простим і зрозумілим. Для цього також довелося оновити зовнішній вигляд стандартних іконок, зробивши їх більш запам’ятовуються і привабливими.

Само собою, що і це ще далеко не все. Також в прошивку додали безліч нових анімацій і системних звуків, роботу системи повідомлень змінили, а екран блокування зробили більш зручним. В іншому, у користувачів смартфонів Xiaomi і Redmi тепер є ширші можливості по частині кастомізації свого мобільного пристрою, і спеціально для цього в MIUI 11 навіть додали просунутий режим Always-on Display, який містить десятки різних елементів, налаштувати які можна за своїм бажанням будь-яким чином. Вся нова прошивка важить близько 1,2 ГБ, а встановити її можна «по повітрю». Зробити це вкрай просто, так як досить відкрити настройки і перевірити доступність апдейтів.

Починаючи з 13 жовтня встановити MIUI 11 у вигляді фінальної стабільної збірки можна на смартфони Xiaomi Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In -display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7. Всім користувачам таких пощастило, тому що для них новітнє програмне забезпечення вже є в повній мірі, і його можна використовувати без будь-яких складнощів. Втім, поки що мова йде про китайської версії операційної системи, яка не містить в собі російської мови і сервісів Google. Глобальна версія нової прошивки побачить світло, як очікується, в перших числах листопада, або ж навіть в кінці цього місяця. Це означає, що чекати залишилося дуже і дуже мало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ