Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Як кинути курити з допомогою вейпінгу: покрокова інструкція

За різними даними, зараз у світі налічується понад 1 млрд. активних курців, а це в свою чергу є свідченням того, що тютюнова залежність – проблема планетарного масштабу, позбутися якої не так вже й просто, як може здатись на перший погляд.

Часто курцю (особливо з солідним стажем куріння) просто не вистачає сили волі сказати собі «Стоп». Бажання викурити цигарку не покидає ні на хвилину. Тому в таких випадках ефективним способом побороти цю погану звичку раз і назавжди – обзавестись електронною сигаретою https://cloudfall.com.ua/.

Дійсно, останнім часом вейпінг (куріння електронних сигарет) став дієвим інструментом боротьби з тютюновою залежністю. З огляду на це ми підготували для Вас покрокову інструкцію, як кинути палити з допомогою вейпінгу.

Крок перший: поступовий перехід

Як правило, перший етап триває від 7 до 14 днів. Упродовж цього періоду основним завданням є психологічно відвикнути від традиційних сигарет, замінивши їх електронним аналогом. За цей час ви повинні:

  • Зменшити кількість сигарет (не більше двох на день);
  • Максимально заміщати традиційні цигарки на електронні;
  • Використовувати рідину для електронної сигарети з доволі високим вмістом нікотину (щоб не відчувати так званого нікотинового голоду).

Крок другий: повний перехід

Даний етап триває не менше місяця і передбачає повний перехід на електронну цигарку. Тобто більше жодних традиційних сигарет, тільки вейпінг. Тут важливо використовувати рідину з фруктовими та кондитерськими смаками, щоби організм, так би мовити, забув присмак сигарет.

Впродовж цієї стадії і по її завершенні ви одразу відчуєте позитивні зміни: поліпшиться самопочуття, моторика, набагато краще відчуватимете смаки та запахи, та найголовніше – аромат цигарок стане просто-напросто огидним.

Крок третій: відмова від цигарок

Кінцевий етап має на меті поступово зменшувати кількість нікотину шляхом переходу на більш слабші рідини для вейпінгу, далі – до безнікотинових. Тому третій крок на шляху до повної відмови від нікотину слід розділити на два підетапи:

  1. Поступове зниження нікотину, тобто перехід на слабші рідини (тривалість - 2 тижні);
  2. Повний перехід на рідини з нульовим вмістом нікотину (2 тижні).

Як тільки ви повністю перейдете на безнікотинові рідини – вас можна офіційно вважати некурцем. Чи вейпити далі – рішення за вами. Головне, що ви позбулися згубної звички.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ