Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович просить не переносити засідання і допитати його негайно

Екс-президент Віктор Янукович, який зараз перебуває у Ростовському суді Росії просить не переносити засідання і провести його допит у п'ятницю.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання про те, чи зможе він прибути на допит до цього суду 2 грудня о 13 годині за Києвом. Необхідність такого перенесення пояснюється тим, що до суду з Лук'янівського СІЗО не змогли доставити 5 бійців "беркутовців", які проходять обвинувачуваними по цій справі.

Янукович, виступаючи українською, заявив, що для організації цього засідання було докладено багато зусиль і попросив не переносити його.

"Я попросив би вас, ваша честь, при будь-якій можливості сьогодні провести засідання", – сказав він, - повідомила Українська правда.

Нагадаємо, допит у режимі відеозв’язку екс-президента України Віктора Януковича у справі про розстріл 48 українців на вулиці Інститутській мав би відбудтися сьогодні, 25 листопада, у приміщенні Святошинського районного суда міста Києва. Справа про розстріл українців на Майдані у Святошинському суді слухається вже півтора року. Щоб допитати екс-президента Віктора Януковича у режимі Skype-конференції, Міністерство юстиції надсилало документи до Росії двічі, оскільки після першого запиту частина документів зникла. Янукович має свідчити із залу районного суду міста Ростов (Росія).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ