Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович зустрівся зі спікером Палати представників Парламенту Японії

Президент України Віктор Янукович зустрівся зі Спікером Палати представників Парламенту Японії Такахіро Йокоміті, повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича.

«Упевнений, що Ваш візит в Україну надасть значного імпульсу не тільки  розвитку міжпарламентських зв’язків між Україною та Японією, а й усьому спектрові  відносин між нашими державами», – сказав В. Янукович.

Президент також відзначив стійкість і мужність японського народу, який витримав природні катаклізми та аварію на АЕС «Фукусіма-1». «Внутрішня готовність японців до випробувань у боротьбі з наслідками подібних аномальних природних і техногенних катаклізмів викликає почуття поваги до японського народу», – сказав він. Глава держави відзначив, що Український народ поставився до подій в Японії з великим почуттям взаємодопомоги.

«Ми й надалі готові розглядати будь-які звернення офіційного Токіо щодо надання необхідної допомоги», – сказав Віктор Янукович.

Зі свого боку  Спікер Палати представників Парламенту Японії підкреслив, що радий можливості зустрітися з Главою Української держави саме в 20-у річницю Незалежності України.

Т. Йокоміті також подякував українській стороні за рішення допомогти Японії у ліквідації наслідків катастрофи. «Від усього серця вдячний за підтримку Вашої країни після великого землетрусу, що стався в Японії, а також за Ваші теплі слова та швидке рішення щодо підтримки», – сказав Т. Йокоміті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ