Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З Розенблата зняли депутатську недоторканність

Як повідомили на офіційному сайті Фракції БПП, партія проголосувала за зняття депутатської недоторканності з Розенблата.

Фракція Партії «Блок Петра Порошенка» переважною більшістю голосів прийняла рішення виключити Борислава Розенблата з членів фракції за його ж проханням. Фракція також прийняла рішення надати згоду про зняття  з Розенблата депутатської недоторканності та притягнення депутата до відповідальності.

У партії наголосили, що Борислав Розенблат особисто звернувся до фракції з проханням проголосувати за зняття  з нього депутатської недоторканності.

«Я прошу дати мені можливість захистити себе в суді. Я готовий відповідати за свої всі вчинки. У сесійній залі, під час розгляду мого питання, я здам усі свої закордонні паспорти. Жодного паспорту іншої країни у мене немає.

Щоб не було плям на Блоку, я вийду з фракції на час проведення слідства і суду. І коли я відстою своє ім’я, я буду просити Вашого дозволу повернутись до фракції”, – заявив Борислав Розенблат.

Фракція також проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності та притягнення до відповідальності усіх шести народних депутатів, на яких були подання  Генпрокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ