Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За викинуте сміття в недозволеному місці львів'яни платитимуть штраф до 1360 грн

За викинуте сміття в недозволеному місці львів'яни платитимуть штраф від 340 до 1360 грн, зокрема максимальний штраф за порушення у сфері благоустрою становить 80 % мінімальної заробітної плати громадян. Відповідь на відповідну петицію вже дали у Львівській міській раді.

Автором петиції щодо впровадження високих штрафів за викинуте сміття в недозволеному місці є Петрусевич Антон Сергійович. Станом на сьогодні, 15 квітня, 12:30 під петицією підписались 1110 людей.

Також у відповіді на петицію йдеться, що при накладенні штрафу враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність, та інші обставини, які впливають на розмір штрафу. 

Водночас доцільним вбачається залучати ЛКП «Муніципальна дружина» для фіксування фактів порушення благоустрою та виклику працівників Управління патрульної поліції м. Львова. 

У Львівській міській раді дали відповідь на першу петицію

Нагадаємо, від 22 лютого на сайті єдиної системи місцевих петицій можна зареєструвати власну петицію. Якщо вона набере понад 1000 підписів, її будуть змушені розглянути у Львівській міській раді.

Станом на сьогодні на розгляді чиновники ЛМР вже дали відповідь 4 петиції, ще 6 петицій перебувають на розгляді.

Петицію про прибирання господарів за своїми улюбленцями мають розглянути у ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ