30 виробників з різних регіонів України презентуватимуть сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію.
Ярмарок органічної та натуральної продукції відбудеться у Львові вже вшосте. Протягом суботи та неділі, 14 та 15 жовтня з 11.00 до 18.00 у Парку імені Івана Франка можна буде спробувати органічну продукцію, сертифіковану за європейськими стандартами.
Під час Ярмарку відбуватимуться майстер-класи з сироваріння, випікання здорового хліба та солодощів, готування ябчанки.
Для дітей працюватиме дитяча зона. Наймолодші відвідувачі зможуть взяти участь у спеціальному квесті “Кожному овочу свій час” та у тематичній прогулянці “Стежкою смаку”.
Гості Ярмарку також зможуть спробувати вуличну їжу, яку готуватимуть з натуральних та органічних продуктів. А ще - відвідати спеціальні лекції щодо здорового харчування, унікальних сортів насіння, традицій карпатського молочарства та інших важливих тем.
Однією з головних “фішок” Ярмарку стане презентація Насіннєвої скарбниці України. Унікальна експозиція представить ретельно відібрані, особливі сорти насіння з різних регіонів України. Це насіння має місцеве походження і є стійким до хвороб. Збір такого насіння є надзвичайно важливим для збреження біорізноманіття.