Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Злочинну діяльність влади міста потрібно зупиняти, - Ігор Мартинюк

Злочинну діяльність влади міста потрібно зупиняти, - Голова Львівської міської організації Народного Руху України Ігор Мартинюк відреагував на події які відбуваються на пл.Ринок у Львові.
Голова Львівської міської організації Народного Руху України Ігор Мартинюк.

"Від імені рухівців Львова мушу зазначити, що ми не можемо залишатися осторонь подій, які стосуються Львівської міської ради. Перш за все хочу наголосити: ми розуміємо чому діяльність міського голови Львова (особливо останніх кілька років) викликає обурення у величезної кількості звичайних львів'ян, громадських активістів, політиків та партій.

Адже ми щодня ходимо поруч з незаконними забудовами, є свідками свідомого системного руйнування історичного обличчя міста. Останній і для нас показовий приклад - співпраця влади міста з олігархом у намаганні забрати в громади сквер (Кульпарківська-Героїв УПА) та побудувати там чергову автозаправку", - зазначає політик.

Як повідомив Ігор Мартинюк, рухівці вже більше року борються із свавіллям чиновників і в повній мірі можуть оцінити винахідливість команди Садового в намірах заробити черговий мільйон на землі громади. Тому співпраця з російським бізнесменом Чуркіним абсолютно вписується у звиклий стиль ведення справ нібито від імені громади, а насправді виключно у власних інтересах міського голови Львова. 

"Ми розуміємо і підтримуємо намагання львів'ян отримати відповіді від міського голови на питання щодо незаконних забудов, щодо російського бізнесу у Львові, щодо дружби з російськими олігархами, щодо корупції та бездіяльності влади міста. 

Ми розуміємо, що цю злочинну діяльність потрібно зупиняти, водночас ми засуджуємо спроби вирішення політичних проблем насильницькими методами.

З сумом мусимо констатувати, що така діяльність міського голови, постійне уникання діалогу з громадою та активістами і призвели до такої ситуації", - йдеться в повідомленні Голови Львівської міської організації Народного Руху України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ