Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звернення громадських активістів Львова до Президента України

Звернення громадських активістів Львова до Президента України, - прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають».

Президенте України!

Сьогодні 2-га річниця Майдану, в країні майже два роки йде війна, хоч першою передвиборчою обіцянкою Президента було зупинити її в лічені години.

Незважаючи на Небесну сотню та тисячі загиблих воїнів, дотепер не притягнуті до відповідальності винні за розстріли на Майдані та не покарано винних генералів за недолугі операції, котрі призвели до котлів , де загинули сотнями наші Герої — воїни.

В той час, коли терористам обіцяють індульгенцію, українських патріотів переслідують та фальсифікують кримінальні справи. Саботується проведення люстрації та імітується боротьба з корупцією. Жодна передвиборча обіцянка чинними можновладцями і Вами не виконана.

Проблеми Армії вирішуються руками волонтерів і лягають грошовим тягарем на простих українців. Рівень життя в країні постійно знижується, високі комунальні тарифи заганяють людей у злидні та жебрацтво, щодня знецінюється гривня. Корупція на всіх рівнях нищить нашу країну, позбавляє шансу на розвиток і нормальне життя людей.

Псевдореформи не рятують ситуації. Щодня в країні наростає народне невдоволення. Єдиним джерелом влади є народ України, в інтересах якого Ви зобов'язані діяти! Уряд вже довів свою нездатність ефективно виконувати покладені на нього обов'язки, тому, зважаючи на вищезазначене МИ вимагаємо :

1. Ініціювати притягнення до відповідальності винних у затягуванні справ “Майдану” , осіб, котрі перешкоджають встановленню істини;

2. Встановити і притягнути до відповідальності винних у вбивствах на Майдані;

3. Встановити та притягнути до відповідальності винних у провальних військових операцій, котрі потягнули тисячі смертей;

4. Ініціювати розпуск уряду , котрий не в стані ефективно керувати країною;

5. Ініціювати відставку Генерального Прокурора України В.Шокіна;

6. Ініціювати відставку голови Національного Банку України В.Гонтаревої;

7. Виконати свої передвиборчі обіцянки.

Ми сподіваємося, що Ви розумієте, що далі вже прірва. Крапка неповернення вже дуже близько...

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ