Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові відкрився Ярмарок спорту

Від сьогодні, 8 вересня, до суботи, 10 вересня, у Львові проходитиме Ярмарок спорту - масштабна акція, яка спрямована на промоцію ведення здорового способу життя, фізичної активності та спорту серед дітей та молоді міста.

У приміщенні спортивного комплексу «Динамо» кожна спортивна федерація представлятиме свій вид спорту в спеціальних боксах. Тут можна ознайомитися з діяльністю спортивних клубів, поспілкуватися з керівниками та тренерами, отримати буклети та флаєри з інформацією про спортивні секції й осередки.

Крім того, учасники Ярмарку проводитимуть показові виступи та майстер-класи на центральному майданчику в спорткомплексі, а також на території парку культури ім. Б. Хмельницького. Таким чином, відвідувачі Ярмарку матимуть можливість не лише подивитися на різні види спорту, а й спробувати себе в них.

«Минулого року в нас було багато скептиків, коли ми казали, що зробимо велике спортивне свято, але це виправлено. Багато дітей знайшли собі вид спорту до душі. Тому цього року до Ярмарку долучилося ще більше федерацій. Це справжнє спортивне свято.

Водночас хочу подякувати всім, хто долучився до проведення сьогоднішнього Ярмарку спорту. Хочу подякувати спонсорам. І, звичайно, нашим всечесним отцям, які були на відкритті. Такого заходу немає ніде в Україні і я хочу, щоб Ярмарок спорту проводили у кожному місті, в кожному найменшому місточку. Адже це стосується нашого здоров’я, тому в пріоритетах має бути на першому місці», - зазначив міський голова Андрій Садовий

На Ярмарку представлені різні види спорту, і традиційні, і сучасні. Серед них – танці, футбол, флорбол, карате, дзюдо, стрільба з лука, фехтування, волейбол, бадмінтон, велоспорт, гірськолижний спорт, плавання, шахи, легка та важка атлетика, гімнастика, бокс, рукопаш-гопак, шейпінг, йога, східні єдиноборства, гунфу, кік-боксинг, регбі, п’ятиборство тощо.

Переконувати дітей, що спорт – це корисно і цікаво, допоможуть львівські та українські спортивні зірки.

Фото - прес-служба Львівської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ