Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика  |  Cуспільство

Алло….а можна Петра? – як Порошенка розігрували. На «Електроні» і в афігітєльних штанах або трамвай на Сихів.

Як додзвонитися до Порошенка, назватися президентом Киргизстану і випитати в нього все, що хочеш? – покрокова інструкція. І ще: я знав, що запуск трамваю на Сихів буде нелегким, але не думав, що завдяки йому в українців з’явиться нова національна традиція.

Отже, для того щоб додзвонитися до Петра Порошенка, Вам знадобиться:

  • Номер Адміністрації президента – 1 шт (його не складно знайти в Гуглі).
  • Телефон стільниковий – 1 шт.
  • Вміння парадіювати голоси – 1 шт.

Петра Порошенка розіграли. До нього зателефонував такий собі російський пранкер – Вова. Він свого часу телефонував Коломойському і відрекомендувався сепаратистом Губарєвим, розігрував Кернеса від імені російської журналістки Ксенії Собчак, а цього разу Вован замахнувся на нашого шоколадного короля – Петра Олексійовича. Пранкер назвав себе  президентом Киргизстану і протягом 15 хвилин поспілкувався з нашим президентом про ЛНР, ДНР, Крим, «Мінські домовленості» і співпрацю з ЄС. Після чого виклав цю розмову у мережу.

Упродовж 15 хвилин наш гарант обстоював українські цінності, називав Путіна агресором, був готовий продати фабрику в Ліпецьку  і заявив, що ніякої співпраці із митним союзом, в якому головним гравцем є Росія, не буде… Все круто, молодець Порошенко! Але все зіпсув Цеголко – прес- секретар президента: "Я тепер розумію, чому так звані "пранкери" так довго чекали. Вони монтували розмову і ще довше її затверджували у своїх керівників із російської ФСБ та в Кремлі", – написав Цеголко у своєму фейсбуці.

Такі його заяви наводять на думку, що Адміністрація президента дуже активно святкувала день студента або Садовий виставився за трамвай, бо я не знайшов у словах Порошенка нічого антиукраїнського чи чогось, що могло б його дискредитувати як президента. Навпаки, рівень довіри до нього почав зростати, як свині на антибіотиках, оскільки те, що він говорить публічно і приватно – збігається. Тому панові Цеголку я б порадив прикупити Київський торт, хоча, думаю, йому його безкоштовно видадуть, і відправити Новою поштою в Кремль, бо ця розмова пішла Порошенкові на користь. Інше запитання в тому, чому якийсь москальський Вован зміг так легко зателефонувати нашому президентові? Кажуть, що Юлія Володимирівна Тимошенко має знайомих в Кремлі, може таке бути, що вона допомогла.

Трамвай на Сихів

«І в дорогу далеку, я тебе на зорі проводжав……», - співав  днями Андрій Іванович, відпускаючи своє дітище в першу подорож. Трамвай на Сихів все ж таки поїхав вчасно. Наш мер, вдягнув білу сорочку, взув вихідні мешти, прихопив з офісу свої улюблені вишивані ножиці і перерізав ними зелену стрічку… тим самим, дав львів`янам зрозуміти, що вже можна починати скаржитись.  

Кожна країна має свої стереотипи. Німці славляться якісним порно і смачним пивом, американці – гамбургерами і різноманітними ступенями ожиріння. В Тайланді трансвестити красивіші за жінок і т.д. А ми, українці, скоро прославимось на весь світ вмінням перекривати дороги.

Перекривайте дороги

От яка б холера у вас  в житті не сталась – перекривайте дорогу. Запустили трамвай, зробили це вчасно, запустили не ті трамваї, які вже 40 років тому мали списати, а новісінькі -  «Електрони». І все одно – все не так. Люди вирішили заблокувати проїзд трамваю, бо Садовий не зробив їм зупинки.

Андрій Іванович, їдучи в новенькому трамваї під звуки «…чух-чух-чух-чух…» пускав скупу, як його жінка мільйонерка, яка не може допомогти йому закрити кредит в банку, сльозу, і тут…. трамвай зупинився. Мер вийшов з дверей просто в кучугуру снігу, яку, за його словами, прибрали ще три дні тому, дивиться, а просто на дорозі люди стоять. Подумав, напевно, хочуть взяти в нього автограф, і пішов до них з вітаннями. «Вітаю вас із запуском трамваю, земляки»,-  гордо сказав мер, а земляки йому…

Не зробили людям зупинки, і вони вирішили заблокувати трамвай. Найближча зупинка, до речі, за 400 метрів від того місця. Я пропоную традицію запровадити: на Новий рік ми ставимо вдома ялинку, на Великдень – святимо  Паску, а на кожну річницю запуску трамвая на Сихів – будемо виходити на дороги і блокувати рух автомобілів, трамваїв, тролейбусів, поїздів, літаків і т.д. Окрім того, пропоную цю традицію використовувати і з інших нагод. Наприклад, народився у Вас син – блокуйте дорогу, день народження брата – перекривайте рух, отримали підвищення на роботі або, навпаки, пониження – бігом на трасу. Тільки так ми побудуємо країну,  про яку мріяла Наталя Королевська.

Володимир Мельник, радіо "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ