Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

13 грудня на Львівщині Сервісні центри не працюватимуть

У вівторок, 13 грудня, сервісні центри МВС у Львівській області не зможуть надавати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів через відсутність спеціальної продукції – заготовок для виготовлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, повідомили у Сервісному центрі.

Керівництво сервісних центрів МВС Львівщини запевняє, що впродовж декількох днів робота буде повністю відновлена.

«На жаль, через технічні проблеми станом на сьогодні ми не маємо у наявності продукцію для виготовлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів. Через це у вівторок у жодному з восьми сервісних центрів МВС у нашій області не зможуть реєструвати та перереєстровувати автомобілі. Ми, як й інші області України, робимо усе можливе для вирішення цієї проблеми. За два- три дні зможемо надавати клієнтам повний спектр послуг. Просимо громадян з розумінням поставитись до цієї ситуації та перенести заплановані візити до Центрів або ж пройти експертний огляд та отримати консультації завтра, а в інший день отримати нове свідоцтво про реєстрацію»,- зазначив Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Також зауважимо, що сервісні центри МВС будуть надавати усі інші послуги у звичайному режимі, зокрема це видача та обмін посвідчень водія, зняття з обліку транспортних засобів, оформлення дозволів та свідоцтв на перевезення небезпечних вантажів, експертний огляд транспорту та ін.

Нагадаємо, що сервісні центри МВС відкрили усі можливі канали комунікації для консультування громадян із приводу надання послуг. Відтепер можна прочитати доступно викладену інформацію на сайті hsc.gov.ua, подивитись відео-інструкції щодо отримання послуг, дізнатися за телефоном (032) 255-62-72/74або запитати на офіційні сторінці Facebook регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ