Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На львівському Євромайдані розповіли, чому "посунули" Софію Федину

Співачка Софія Федина більше не вестиме програму на сцені львівського Євромайдну. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Один із координаторів львівського Євромайдану Роман Брезіцький в коментарі Гал-інфо зазначив, що співачка "піддалася емоціям".

"Ми цінуємо її досвід та фаховість, але вона зі сцени Євромайдану вела відкриту агітацію за себе. Без попереджень на Новий рік вона просто залишила нас на три дні, бо поїхала працювати на сцені київського Майдану. У той час, коли активісти львівського євромайдану працювали "в полі" у Києві, вона займалася самопіаром. Цього не сприйняли коордиатори та співкоординатори", - пояснив Роман Брезіцький.

Поки Софії Федини не було у Львові, за його словами, на сцені працювала студентська група, яка була на Майдані від самого початку.

"Вони розписали програму на Різдвяні свята, і вони справді нас виручили на Новий рік. Ми запропонували Софі Федині ділити сцену із студентами наполовину, але вона не погодилася. Ми наголошуємо, що сцена Євромайдану є відкрита для кожного українця з креативними дуками, але програму мусять вести студенти, які це починали", - заявив Брезіцький.

Додамо, що у Львові з'явилася інформація про те, що співачка Софія Федина, яка у 2010 році балотувалася до Львівської облради, має намір створити свою політичну силу.

Фото з ФБ Софії Федини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ