Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В УКУ вже створили осередок ВО «Майдан», у Франковому університеті він з’явиться до кінця тижня

В Українському католицькому університеті вже створили осередок ВО «Майдан», у Львівському національному університету імені Івана Франка він з’явиться до кінця тижня. Про це сьогодні, 15 січня, під час прес-конференції повідомив віце-студентський мер Львова Євген Филипець.

За його словами, такі осередки повинні бути створені по усіх навчальних закладах. Він також додав, що зараз перемовини ведуться з Львівської Політехнікою, Інститутом фізкультури та Медичним університетом.

Він також зазначив, що не розуміє, що за збори мають намір зібрати завтра, 16 січня, Оргкомітет Львівського Євромайдану.

Нагадаємо, що Молодіжний рух «Львівський Євромайдан» повідомив, що запрошує студентів та молодь з районів та міст обласного підпорядкування на збори, котрі відбудуться 16.01.2014 року у приміщенні Львівської обласної ради в 307 ауд. о 18:00. На участь запрошуються по 1-3 представники від кожного районуміста області. Організацією займаються координатори Євромайдану у Львові Василь Молдаван та Роман Брезіцький.

«Це проводять дві молодіжки політичних партій, які очевидно будуть створювати осередки. Це мені нагадує комуністичні часи, коли були безпартійні комуністи. Ми дякуємо нашим політикам за те, що вони здобули для нас незалежність і зуміли довести до того, що є зараз, але ми молоді та сильні. Ми можемо створити навіть свій рух», - сказав Филипець.

Нагадаємо, що Євген Филипець увійшов до ініціативної групи ВО «Майдан» на Львівщині, яку 13 січня затвердили у Києві. Окрім нього до цієї групи увійшли: Роман Ілик, Володимир Парубій, Роман Брезіцький, Ірина Сех, Ярослав Пітко, Василь Молдован, Оксана Юринець, Олег Кузан, Іван Вакарчук, Петро Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ