Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині не буде альтернативного «Майдану»

Організація «Майдан» має бути одна, а не десять. Проте, її не можна залишати на людей, які асоціюються з парламентською опозицією. Зараз такий час, що може і не варто критикувати партнерів, але варто бути чесними. Про це сьогодні, 15 січня, під час прес-конференції заявив представник ГО «Зарваницька ініціатива» Олег Кузан.

За його словами, про те, що в понеділок, 13 січня, Рада ВО «Майдан» буде затверджувати склад ініціативної групи, яка створюватиме осередки ВО «Майдан» на Львівщині, ніхто не знав.

Додамо, що Олег Кузан потрапив до складу ініціативної групи, але він запевнив, що його про це не попереджали.

«Офіційно мені й досі не повідомляли, що я в цій групі. З числа цієї групи, а це одинадцять осіб, десь семеро є партійцями. Ми закликаємо спільно сісти і все обговорити», - сказав Кузан.

Він також додав, що свій «Майдан» громадськість, яка 3 січня оголосила про створення свого оргкомітету з питання творення ВО «Майдану» на Львівщині, не буде створювати.

«Ми точно не будемо створювати альтернативний «Майдан» на Львівщині. Ми просто зупинимось на окремій ділянці роботи і будемо працювати», - сказав Олег Кузан.

Він також додав, що в Києві немає жодного напрацювання щодо створення осередків організації на місцях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ