Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сьогодні намагатимуться зібрати до купи шматки «Майдану» у Львові

Сьогодні, 17 січня, о 17.00 має відбутися зустріч громадських активістів та члена президії ВО «Майдан» (Київ), а також народного депутата України Валерія Пацкана. Однак, за інформацією Гал-інфо, нардеп не зможе сьогодні прибути до Львова через ситуацію у Києві.

Натомість у коментарі Гал-інфо співачка, громадська активістка Софія Федина повідомила, що зустріч громадських активістів та затвердженої ініціативної групи одинадцятьох ніхто не скасовував. Також Федині нічого не відомо про те, що Пацкан не приїде до Львова.

Нагадаємо, що у Києві 13 січня, затвердили ініціативну групу ВО «Майдан» на Львівщині в такому складі: Роман Ілик, Володимир Парубій, Роман Брезіцький, Ірина Сех, Ярослав Пітко, Василь Молдован, Оксана Юринець, Євген Филипець, Олег Кузан, Іван Вакарчук, Петро Колодій.

Додамо, що раніше Федина заявила: «У п’ятницю ми запрошуємо цих одинадцятьох на зустріч».

Зустріч відбудеться о 17.00 за адресою вул. Коперника, 40а.

За словами Софії Федини, йтиметься про подальшу співпрацю з громадськими організаціями, які не є учасниками оргкомітету зі створення ВО «Майдан» на Львівщині, який створили 3 січня.

Окрім того, громадські активісти вимагатимуть надати повний фінансовий звіт Євромайдану у Львові, як це зробили у інших областях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ