Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонникам, що пильнують кордон із Росією, передали бронежилети, придбані коштом меценатів. Фото

Львівським прикордонникам, котрі захищають східні рубежі України, відправили бронежилети, генератори, спальні мішки, подарунки з нагоди Великодня, що були куплені за гроші меценатів з львівських університетів, судів Львівщини та органів місцевої влади.

Як розповів перший заступник Західного регіонального управлінняІгор Андрусик, загалом Західним регіональним управлінням було отримано близько півтора мільйонів гривень пожертв. «Сьогодні, в зв’язку із зміною умов несення служби ми відправимо на східний кордон близько 150 бронежилетів українського виробництва. Також за гроші меценатів були куплені засоби автономного живлення, намети та спальні мішки, інші речі», - зазначив Ігор Андрусик.

За його словами, усі речі, що їх сьогодні відправлять колегам на східний кордон, необхідні для перебування в польових умовах та для посиленої оборони кордону.

Як повідомили журналістам в Держприкордонслужбі, кількість бронежилетів, що уже наявна в бійців, і та, що надсилається тепер, повністю покриває потреби загонів в засобах захисту. Стрілкової зброї в прикордонників є достатня кількість.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ