Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На виконання сміттєвого Меморандуму Львів виділив 20 млн грн

Сьогодні, 27 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати виділили на виконання нещодавно підписаного Меморандуму щодо вивезення сміття зі Львова 20 млн грн. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як пояснила директор департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич, це перший етап субвенції бюджетам міст, які будуть приймати побутові відходи.

За її словами, точну суму визначили для Новояворівська та Червонограда.

Також депутати надали право виконкому вносити зміни до переліку об’єктів, які фінансуються з бюджету розвитку міського бюджету у частині надання субвенції на розвиток інфраструктури міст на суму, що не перевищує один мільйон гривень при погодженні з постійною комісією та плануванням бюджету з подальшим затвердженням міською радою. 

«Коли ми приймали бюджет розвитку, то визначили суму до 500 тис. грн на розгляд виконавчого комітету. Зараз зміни стосуються у частині виділення субвенції іншим містам,   які будуть приймати побутові відходи. Ми вже чітко визначили, скільки отримають Новояворівськ і Червоноград", - сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ