Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дружина футболіста Морозюка фанам «Динамо»: відкривайте свої роти на рівні ширіньки

Дружина захисника Динамо Миколи Морозюка Ірина експресивно прокоментувала критику уболівальників щодо її чоловіка.

Нагадаємо, чемпіони України несподівано на своєму полі поступилися полтавській Ворсклі – 0:2.

Перший м'яч Динамо пропустило після помилки Миколи Морозюка, який віддав пас назад Олександру Шовковському, як то кажуть «в борг з нашого боку», а нападник полтавчан Юрій Коломоєць скористався таким «подарунком» і відкрив рахунок в матчі. У другому таймі Коломоєць оформив дубль ударом з-за штрафного майданчика, з форвардом не дограв епізоду той самий Морозюк.

Після матчу на адресу захисника обрушився шквал критики з боку київських уболівальників, варто сказати, що не безпідставно. За гравця заступилася його дружина Ірина, яка в своєму Instagram у грубій формі звернулася до фанатів Динамо.

«Та які вони вболівальники?! Вболівальники - це ті люди, які за будь-якого результату гри люблять і підтримують свою команду, а не такі "лайноміси", які поливають брудом!

Сидять невдахи, і міркують куди треба було бити! Хоч один з вас нехай вийде і зІ 100 разів жодного разу м'яч не зупинить, я впевнена! Ви відкривайте ваші роти на рівні ширіньки! А хто там Морозюку привіт передає - я то звісно передам, зроблю тобі такий подарунок. Тільки ти живи і не забувай, що ти в 3 рази дешевший від його рваного черевика», - написала Ірина Морозюк в Instagram.

Isport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ