Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дванадцять тисяч тонн сміття і надалі лежать на львівських вулицях

Ситуація із вивезенням і захоронення сміття у Львові залишається критичною. Досі 11 тис. 910 тонн сміття залишаються невивезеними. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото: Олена Ляхович

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 483 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 39% від загальної кількості.

У Залізничному районі не вивезено сміття з 31 майданчика, у Сихівському – з 197, у Франківському – з 131, у Шевченківському – з 120, у Личаківському – 4.

Сміття не вивезено із 5 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 47 майданчиків закладів освіти.

Також не вивезено сміття із 4 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів).

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчики, розміщені на ринках.

Нагадаємо, загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 23 майданчики закладів охорони здоров’я, 116 сміттєвих майданчиків закладів освіти, 39 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) і 43 майданчики розміщені на ринках.

Нагадаємо, як інформував вчора на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка міський голова Львова Андрій Садовий, у місті є понад 11 тис 910 тонн накопиченого сміття. Аби вивезти цей об’єм, необхідна велика кількість машин, однак, якщо буде співпраця з полігонами, протягом двох тижнів таку кількість ТПВ можна прибрати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ