Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман доручив Кубіву вивчити проблему провалля біля Трускавця

У п’ятницю, 10 листопада, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив віце-прем’єр-міністру Степану Кубіву створити та очолити комісію, яка займатиметься вирішенням проблеми виникнення проваль поблизу Трускавця. Про це Володимир Гройсман заявив під час «Години запитань до уряду». Повідомила прес-служба Львівської облради.

«Я знаю про цю проблему. Позавчора у мене була робоча зустріч з головою Львівської ОДА і він порушував це питання. Тому я доручаю першому віце-прем’єр міністру Степану Кубіву очолити комісію і спільно знайти варіанти вирішення. Але ви знаєте, що цій проблемі не один рік, а декілька десятиріч», – наголосив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, що внаслідок землетрусу поблизу Дрогобича та Трускавця утворилося провалля діаметром 300 метрів та глибиною до 50 метрів. Згодом на дорозі між Дрогобичем і Трускавцем після масштабного обвалу карстових пустот утворилось кілька тріщин. Аби унеможливити розмиття карстових порід поблизу Стебника, річку Вишниця скерували у природнє русло

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ