Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Сех вирішила не йти на вибори, а Колодій - поза зв`язком

Екс-нардеп від ВО «Свобода», екс-голова Львівської ОДА Ірина Сех вирішила не брати участі у місцевих виборах. Про це сьогодні, 25 вересня, вона повідомила в коментарі Гал-інфо.

«Цього разу вирішила не брати участі у виборах. Вважаю, що в "Свободі" є чимало гідних, шанованих, досвідчених людей, які можуть успішно поборотися за перемогу на Бродівщині», - заявила Ірина Сех.

Нагадаємо, що учора, 24 вересня, у Львові відбулась конференція Львівської обласної організації ВО "Свобода" під час якої делегати затвердили список кандидатів до Львівської обласної ради. Ірини Сех серед озвучених кандидатів не було названо.

Також не прозвучало ім’я нинішнього голови Львівської обласної ради Петра Колодія.

Гал-інфо спробувало взяти у нього коментар з цього приводу, але телефонний зв’язок раптово перервався. Усі подальші спроби зв’язатися з Петром Колодієм були марними.

фото - Сергій Бобра, Гал-інфо

За інформацією Гал-інфо, Петро Колодій планує піти на вибори до Львівської облради від партії Народний рух України - першим номером списку. Обласна конференція НРУ з висунення кандидатів у депутати Львівської обласної ради має відбутися сьогодні, 25 вересня. 

Згодом в прес-службі Львівської облради Гал-інфо повідомили, що Петро Колодій відповість на питання наприкінці дня, а наразі він зайнятий важливими зустрічами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ