Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівний склад Департаменту внутрішньої безпеки оновлено майже на 90%

Як повідомили Гал-інфо в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України, за результатами атестації керівного складу ДВБ Національної поліції України у центральному апараті оновлено 87,5 % керівників. При цьому очільники оперативних підрозділів – це принципово нові кадри.

Серед 25-ти керівників регіональних управлінь на даний час у займаних посадах залишилося чотири. Після проведення переатестацій керівництво обласних управлінь оновилося на 84%. Новопризначені начальники територіальних служб пройшли всі етапи переатестації до нової поліції та ретельну перевірку, в тому числі і перевірку на поліграфі. Чимало керівників приїхала очолювати підрозділи з інших регіонів або підрозділів центрального апарату МВС.

На сьогоднішній день у підрозділах ДВБ Національної поліції сформована потужна команда професіоналів. Основними завданнями внутрішньої безпеки залишаються виявлення, попередження та припинення кримінальних правопорушень та корупційних діянь, що готуються або вчинені працівниками органів та підрозділів поліції. Крім того, одним з першочергових завдань також є захист посадових осіб Національної поліції від перешкоджання їм у виконанні службових обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ