Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МАУ заборгувала державі 400 млн гривень, - Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» заборгувала державному бюджету 400 млн гривень, - повідомила прес-служба Мініфраструктури.

«Я би щиро порадив власникам і керівництву МАУ сконцентруватися на питанні сплати в державний бюджет 400 млн. зборів, які вони вже заборгували, на питаннях розвитку летовища Дніпро, авіакомпанії Дніпроавіа, і багатьох інших питаннях. Я сподіваюсь, що реакція компанії Ryanair буде спокійною  і ми швидко на державному рівні припинимо цей фарс, який зараз спровокований власниками авіакомпанії МАУ», - сказав Міністр.

Нагадаємо, МАУ вимагає скасувати контракт Ryanair з аеропортом Львова і відшкодувати збитки.

Судові позови авіакомпанії МАУ - це пряме втручання в домовленості іншої авіакомпанії з аеропортами. Вони є необґрунтованими і безпідставними. 

«Міністерство не має повноважень щодо визначення умов між авіакомпаніями та аеропортами. Однак, таких повноважень не має і МАУ. Позови МАУ - це пряме втручання в домовленості іншої авіакомпанії з аеропортами. Один із позовів суд повернув без відкриття провадження у справі. Інший призначено до розгляду 18.09.2017, ще два - питання про відкриття провадження ще не вирішено суддями», - додав Володимир Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ