Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вакантні керівні посади у місцеві прокуратури України вже подано близько 6000 заяв

«Усього на вакантні посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників по цілій Україні було подано приблизно 6000 заяв, при цьому приблизно 60% з них складають зовнішні кандидати», – розповіла в коментарі для Гал-інфо Інна Грищенко, представник Управління реформ та забезпечення якості роботи Генеральної прокуратури України.

Також Інна Грищенко розповіла, як пройде конкурс на посади у прокуратурах:

«Конкурсний відбір складається із 4 етапів:

- тестування на знання законодавства (професійний тест), метою якого є визначення рівня знань чинного законодавства;

- тестування загальних здібностей (General Skills Test), метою якого є визначення рівня логічних, вербальних та математичних здібностей;

- тестування особистісних характеристик (MMPI Test), який дозволяє отримати інформацію про риси та тип характеру кандидата, стиль його поведінки, емоційний стан;

- співбесіда, що транслюватиметься в онлайн-режимі».

«5 вересня починається перший етап – тестування на знання законодавства, який здійснюватиметься із

використанням комп’ютерної техніки. Кожному кандидату електронна система тестування у довільному порядку згенерує свій унікальний тест зі 100 питань. Всі тестові питання були заздалегідь оприлюднені на сайті Генеральної прокуратури України разом із правильними відповідями.

За кілька тижнів почнеться другий етап конкурсу - тестування загальних здібностей, спрямований на виявлення здатності кандидатів аналізувати, обробляти та інтерпретувати великі масиви інформації за короткий час, знаходити причинні зв’язки між ними і робити правильні висновки. Він також відбуватиметься за допомогою спеціально розробленої комп’ютерної програми», – додала Інна Грищенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ