Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Навчальний центр Вибухотехнічної служби Нацполіції відвідали курсанти

У Навчальному центрі Вибухотехнічної служби Національної поліції України відбувся День відкритих дверей для курсантів. Про це Гал-інфо повідомили в Навчальному центрі Вибухотехнічної служби Національної поліції України.

Вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ дізналися чимало цікавого про роботу вибухотехніків та ознайомилися з унікальною колекцією макетів вибухових пристроїв.

До заходу долучилися також фахівці Вибухотехнічного управління поліції Львівщини, які розповіли юнакам та дівчатам про основні правила безпеки під час виявлення підозрілих предметів. 

Вихованці вишу довідались, які завдання виконують спеціалісти вибухотехнічних підрозділів поліції та чому гасло служби, - «Без права на помилку», - є надзвичайно актуальним.

Досвідчені працівники Вибухотехнічного управління поділилися з курсантами секретами професійної майстерності та продемонстрували як працює вибухотехнічне обладнання. 

Юнаки та дівчата «познайомилися» з помічником львівських вибухотехніків – спритним роботом «Петрусиком», який транспортує небезпечні знахідки до спеціального контейнера.

Втім, чи не найбільше сподобалася курсантам службова вівчарка Лілу, яка допомагає правоохоронцям виявляти вибухівку. 

Окрім цього, для вихованців університету влаштували екскурсію до Навчального центру, на базі якого відбуватиметься підготовка фахівців вибухотехнічних підрозділів поліції. Детальніше про роботу закладу курсантам розповіла заступник начальника Навчального центру, майор поліції Інна Войтенко.

Допитливі юнаки та дівчата із неабиякою цікавістю оглянули колекцію макетів саморобних вибухових пристроїв та боєприпасів, а також дізналися, на скільки небезпечними можуть виявитися такі знахідки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ