Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріарх Філарет у Львові відвідає Академію сухопутних військ

11-13 вересня 2016 року на запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальського Димитрія зі щорічним Першосвятительським візитом Львівську єпархію відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Про це повідомила прес-служба Львівсько-Сокальської єпархії.

Центральною подією візиту буде традиційна Божественна Літургія на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Божої Матері.

Також Патріарх Філарет відвідає Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32).

ОФІЦІЙНА ПРОГРАМА ВІЗИТУ:

11 вересня, неділя:

Прибуття Святійшого Патріарха Філарета до Львова.

12 вересня, понеділок:

- Відвідини Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів, вул. Героїв Майдану, 32).

- Зустріч з місцевою владою.

Передбачено брифінг Святійшого Патріарха Філарета (час та місце проведення уточнюються).

13 вересня, вівторок, свято Покладення чесного поясу Пресвятої Богородиці:

10:00 - Божественна Літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці.

Зауважимо, для вірян, що мають бажання взяти участь у Патріаршому богослужінні 13 вересня та не мають можливості самостійного доїзду, від усіх парафій Львівської єпархії організовано окремі паломницькі групи. Запис на поїздку проводиться у парафіяльних храмах (за детальною інформацією звертайтесь до настоятелів парафій), а також у Покровському кафедральному соборі м. Львова (вул. Грушевського, 2).

У програмі можливі незначні зміни та доповнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ