Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 170 абітурієнтів на Львівщині не з'явились на пробне ЗНО із української мови та літератури

На проходження пробного ЗНО із української мови та літератури на Львівщині було зареєстровано 9786 учасників, серед них 179 не з'явились на тестування, яке відбулось 1 квітня. Відповідні дані оприлюднені на сайті ЛРЦОЯО (Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти).

Щодо Волинської області, там було зареєстровано 4053 учасника, не з'явилось - 74; у Рівненській області - 3778 та 98 відповідно.

Загалом же у цих пунктах проходження пробного ЗНО, які відносяться до ЛРЦОЯО, явка присутності на тестування із української мови та літератури становила 98,01%.

Як писало Гал-інфо, кожен учасник має можливість отримати результат пробного ЗНО за допомогою спеціального он-лайн сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Радимо учасникам пробного ЗНО не зволікати із заповненням електронних бланків відповідей з української мови і літератури, адже доступ до цієї опції буде закрито сьогодні, 5 квітня, о 23 год 59 хв. 

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та картка учасника будуть розміщені 8 квітня.

Нагадаємо, 8 квітня відбудеться пробне ЗНО із усіх інших предметів.

Додамо, загалом по Україні участь у пробному тестуванні взяло 110 053 особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ