Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбір прийме сміття в обмін на право маршруток їздити на залізничний вокзал

Учора, 22 березня, відбулася нарада депутатів Самбірської міської ради з приводу рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про укладання угод із власниками полігонів твердих побутових відходів про вивіз 600 тонн львівського сміття на Самбірське сміттєзвалище.

Депутати міської ради Самбора взамін на сміття хочуть, щоб Львівська міська рада повернула маршрутки Самбірського напрямку на Центральний залізничний вокзал Львова.

За словами депутата Самбірської міської ради Івана Деньковича, " ми готові і вдруге підставити плече сусідам-львівянам. Однак наші краяни терплять  великі незручності від рішення міської ради Львова про перенесення кінцевої зупинки маршруток із залізничного вокзалу на околицю міста в районі «Метро». Угода на угоду, і ми приймемо 600 тонн львівського сміття". 

Зазначимо, що це вже втретє Самбір готовий допомогти Львову із сміттям. Першого разу це сталося у червні 2016 року, вдруге -  у лютому 2017 року, коли Самбір прийняв 400 тонн ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ