Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні в Україні розпочинається основна сесія ЗНО

Сьогодні, 23 травня, в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У вівторок абітурієнти складатимуть тест із української мови та літератури.

Допуск до пункту тестування відбуватиметься за наявності чітко визначених документів: сертифікат ЗНО, документ, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені у Сертифікаті) та запрошення-перепустка.

Діти із особливими потребами писатимуть ЗНО на 30 хв довше

У пункт проведення ЗНО треба прийти від 10:15-10:50. Важливо наголосити, щоб абітурієнти не запізнювались на тест із ЗНО, бо їх просто не пустять в аудиторію.

Загалом на ЗНО у ЛРЦОЯО (Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти) зареєструвалось 32 626 абітурієнтів. Серед них із Львівської області - 10 093, із Рівненської - 9 282 та із Волинської - 7 251.

Додамо, що усі технічні засоби, такі як телефон, навушники, цифрові годинники та інше, потрібно буде здавати на спеціально для цього відведений стіл.

Лише через поважні причини абітурієнт матиме змогу скласти ЗНО у додатковій сесії

Нагадаємо, тест потрібно писати ручкою із чорною пастою.

Наступне тестування відбудеться 25 травня із іспанської, французької та німецької мов. Основна сесія ЗНО триватиме до 16 червня. 

Як повідомляло Гал-інфо, у МОН планують ввести ЗНО для випускників 9 класів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ