Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Ратуші організовують Круглий стіл для голів ОСББ новобудов

Круглий стіл для голів ОСББ розпочнеться 26 квітня о 14.30 у приміщенні малої сесійної зали Львівської міської ради (каб. 230). Подія присвячена питанням, притаманним новобудовам міста. Вхід вільний.

В обговоренні розглянуть питання щодо передачі будинків в управління ОСББ, передачі землі, ведення обліку зареєстрованих осіб в новобудовах, взаємовідносин з юридичними та фізичними особами та інші питання діяльності ОСББ новобудов.

Круглий стіл організовує відділ супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за участю спеціалістів районних адміністрацій та Львівської міської ради.

«Долучайтеся до управління своїм житлом, а потім містом і країною – від малого поступово дійдемо до великого. Запрошуємо завітати на зустріч та взяти участь у круглому столі – незалежно від того, чи ви уже створили ОСББ, чи лише плануєте», - каже Оксана Калинець, головний спеціаліст відділу супроводу ОСББ Львівської міської ради.

З питаннями щодо участі в заході звертатись  за тел. 297-59-95, 297-59-32. Контактні особи: Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ, Оксана Калинець, головний спеціаліст відділу супроводу ОСББ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ