Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу, 2 квітня, стартує пробне ЗНО

У суботу, 2 квітня, по всій Україні стартує пробне ЗНО. 2 квітня абітурієнти складатимуть тестування із української мови, 9 квітня – із історії України, математики, іноземних мов, хімії, біології, географії, фізики чи російської мови на вибір. У Львівській області для проходження пробного ЗНО зареєструвались 9 549 учасників. Про це сьогодні, 28 березня, повідомила Лариса Середяк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО), інформує кореспондент Гал-інфо.

Вона нагадала, що для проходження пробного ЗНО абітурієнту потрібно зайти в особистий кабінет та роздрукувати запрошення, і вже із цим документом, паспортом та квитанцією про оплату йти у пункти проведення пробного ЗНО.

«З 10:15-10-50 усі учасники можуть зайти у кабінети, в разі запізнення, вони не допускатимуться до проходження пробного ЗНО. Після завершення тестування усі отримають бланк із відповідями. Окрім того, кожен  зможе внести свої результати у загальну таблицю, яка за кілька днів покаже ваш рейтинг серед трьох областей (Волинська, Львівська та Рівненська)», - розповіла Лариса Середяк.

«Ми відслідковуємо, скільки учасників вже роздрукувало запрошення. Станом на сьогодні – це 85 %. Мета пробного ЗНО максимально відтворити умови справжнього ЗНО», - зазначила директор ЛРЦОЯО.

За її словами, якщо абітурієнт загубив квитанцію, то він має прийти в пункт проведення пробного ЗНО раніше та знайти себе у списках. Нічого страшного тут немає.

«Щодо західного регіону, а саме Волинської, Львівської та Рівненської областей, то тут число охочих пройти пробне ЗНО становить 18 тис. Загалом явка на пробне ЗНО є дещо вищої, ніж на звичайне. Зазвичай ця цифра коливається 97-98%, щодо ЗНО – 95%», - наголосила жінка.

«Цього року на пробному ЗНО не буде металодетекторів та служби охорони, лише медпрацівники та поліція», - додала Лариса Середяк.

Нагадаємо, вартість проведення пробного ЗНО становила 111.

Реєстрація на основну сесію проведення ЗНО завершилась 4 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ