Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович подав у ГПУ заяву про держпереворот, - адвокат

Адвокат колишнього президента-втікача Віталій Сердюк заявив, що захист подав у ГПУ заяву від Януковича про державний переворот. Як повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ, про це він розповів перед сьогоднішнім засіданням Оболонського районного суду Києва у справі про держзраду і пособництво у веденні війни екс-президента України Віктора Януковича.

Він повідомив, що заяву Януковича про держпереворот було подано до Генеральної прокуратури 20 червня.

"У заяві йдеться про умисні чітко організовані дії, які були націлені на захоплення влади. Ці дії призвели до подій у Криму і на Донбасі", - сказав Сердюк і перерахував імена тих, кого екс-президент вважає причетними до цих подій. Серед них Міністр внутрішніх справ Арсен Ававков, мер Києва Віталій Кличко, Генпрокурор Юрій Луценко, секретар РНБО Олександр Турчинов та інші.

При цьому він заявив, що документ ще не зареєстровано.

Сердюк також повідомив, що до Оболонського районного суду Києва подано заяву про неможливість здійснення правосуддя в справі про державну зраду Януковича.

Напередодні Янукович оголосив, що вирішив не брати участі в судовому процесі у справі про державну зраду нібито через те, що результат цього процесу заздалегідь визначений, і відкликає своїх адвокатів.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ