Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада відстрочила недовіру губернатору

Питання про недовіру голові Львівської ОДА Михайлові Костюку не потрапило до порядку денного сьогоднішнього, 28 лютого, засідання сесії Львівської облради.

Голова фракції «Фронт Змін», яка була ініціатором недовіри, Степан Кубів під час формування порядку денного заявив, що питання знімається, а губернаторові, попри неоднозначні і скандальні повідомлення, дають трохи часу, щоб він підготував звіт, за результатами якого і прийматимуть відповідне рішення.

Степан Кубів закинув голові ОДА відсутність створення нових робочих місць, проблеми з казначейством, тиск на громадськість та ЗМІ. Зокрема він повідомив, що мешканцям районів Львівщини не дозволяли виїхати на суботній мітинг опозиції до Львова, їм чинили перешкоди міліція і районні адміністрації.

«Від голови ОДА чекали якісних змін, але нічого не відбулося», – додав Кубів.

Він висловив пропозицію заслухати звіт Костюка на наступному пленарному засіданні.

Додамо, що учора, 27 лютого, з приводу висловлення недовіри голові Львівської ОДА голова Львівської обласної ради Олег Панькевич заявив «Це була ініціатива не тільки «Фронту змін», це була ініціатива й громадськості. Таке питання обговорили під час засідання КОДу, а також у суботу, 25 лютого, на віче, де було оприлюднено звернення щодо розгляду політичної ситуації в Україні на пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ