Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стратити не можна помилувати: голові Львівської ОДА знов загрожує недовіра

У засіданні сесії Львівської облради зробили перерву. Депутати пішли радитися, яке саме питання виноситимуть на порядок денний – негативну оцінку діяльності голови Львівської ОДА чи недовіру йому, - повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Ситуація виникла після того, як депутати, заслухавши питання про політичну ситуацію в країні, надали слово голові ОДА Михайлові Костюку.

У своєму виступі губернатор зазначив, що залишається патріотом і прихильником свобод, а у Львівській ОДА працює команда професіоналів і в області є всі передумови, щоб покращити економічний результат.

Голова ОДА додав, що звітувати за сто днів роботи – смішно і не прагматично. Голова фракції «Фронт змін» запитав у нього, чи це означає, що він не звітуватиме. Костюк зауважив, що не говорив такого, але 100 днів – надто малий термін для об’єктивного звіту.

Тоді Степан Кубів сказав, що немає сенсу відкладати розгляд питання на наступний раз. Вони, мовляв, хотіли зробити все об’єктивно. Водночас депутат додав, що у разі висловлення недовіри сьогодні, 28 лютого, вони можуть отримати протест прокурора на своє рішення.

Депутати пішли радитися.

Додамо, що питання про недовіру голові Львівської ОДА Михайлові Костюку, попри заяви депутатів, не потрапило до порядку денного сьогоднішнього, 28 лютого, засідання сесії Львівської облради.

Голова фракції «Фронт Змін», яка була ініціатором недовіри, Степан Кубів під час формування порядку денного заявив, що питання знімається, а губернаторові, попри неоднозначні і скандальні повідомлення, дають трохи часу, щоб він підготував звіт, за результатами якого і прийматимуть відповідне рішення.

Під час обговорення питання про політичну ситуацію в країні депутати дорікнули голові ОДА за низькі економічні показники діяльності влади на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ