Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Американські хірурги безплатно оперуватимуть українців у Львові

Місія американських пластичних та реконструктивних хірургів Face to Face приїздить до Львова, в Національний реабілітаційний Центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Тут вони спільно з львівськими медиками безплатно лікуватимуть пацієнтів, - інформують у міській раді Львова.
Фото: UNBROKEN

Зокрема, упродовж 12-17 листопада медики будуть консультувати і робити реконструктивні операції військовим і цивільним українцям, які постраждали внаслідок війни та отримали травми обличчя і шиї. Серед спеціалістів – пластичні, щелепно-лицеві та реконструктивні хірурги, ЛОРи, ортопеди та офтальмологи.

Лікарі вже відібрали пацієнтів для проведення складних реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Всі хірургічні втручання та перебування в клініці будуть для них безкоштовними. Загалом, в рамках цієї місії, планують допомогти 42 пацієнтам. 

До слова, це вже третя місія Face to Face в Україні, в межах якої раніше прооперували 50 пацієнтів, та ще 80 – проконсультували. 

Гуманітарна місія створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) та організаціями Razom for Ukraine тa INgenius.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ