Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий заявив, що "львівське сміття" в інших областях це провокація

"Ви напевно бачите, що в засобах масової інформації починають з'являтися меседжі, що десь там знайшли якесь "львівське сміття" - це є свідомі провокації", - зокрема зазначив Андрій Садовий під час засідання виконкому Львівської міської ради.
Фото Олена Ляхович

Як зазначив міський голова Львова, дуже часто такі провокації робляться дуже технологічно, коли спеціально наймається машина і спеціально кудись вивозиться.

"Кожен такий випадок повинен бути на контролі, я пропоную щоб в кожному випадку ви (Сергій Бабак, - ред) брали машину і особисто виїжджали на місце і розбиралися, бо довіряти і вірити не можна нікому. Це може бути системна планомірна робота, з замовниками та чіткими виконавцями.

Якщо боронь Боже це дійсно є львівське сміття, і цей перевізник, який збирає сміття у Львові, не проконтролював це питання, то автоматично розриваємо договір без дискусій.

Якщо це є провокація, то треба розібратись. Але має бути розуміння, що це питання іміджу нашого міста", - зокрема зазначив Садовий. 

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо сьогодні вранці, на Житомирщині знайшли 100 тон львівського сміття. 

100 тон сміття зі Львова скинули в лісі на Житомирщині

Як повідомив під час засідання виконкому заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак, він вже розібрався з цим питанням. Це сміття скинув перевізник "ДВ ВЕЙСТ-ГРУП".

"Це його контрагенти. Сьогодні там все буде прибрано. Буде оплачено 70 тисяч збитків, а на перевізника буде накладено фінансові санкції. Ми кожен такий випадок, аналізуємо, розбираємо, вираховуємо", - зокрема зазначив Бабак.

Андрій Садовий ініціював проведення зборів всіх перевізників. Якщо будуть подібні випадки, то з наступного тижня будуть розривати угоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ