Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Арсенал у Балаклії задорого ремонтуватиме фірма із сумнівним комерційним минулим

Військова частина А1352 прозвітувала про укладення угоди з ПП «Донремсервіс» щодо проведення ремонтних робіт діючого сховища № 271 на території балаклійського арсеналу. Вартість робіт, повідомляє Харківський антикорупційний портал з посиланням на ProZorro, склала 1,4 млн. грн.

За даними журналістів вартість матеріалів, що були передбачені для проведення ремонту, є завищеними. Так розчин цементний кладковий М 100 обійдеться військовій частині за ціною 1564 грн./куб м, тоді як в середньому ціна по регіону складає 860 грн./куб.м. І така переплата не єдина.

Власником та керівником ПП «Донремсервіс» є Ігор Григорович Толдінов. Раніше фірма була зареєстрована в Донецьку на Андрія Коротких, а до того – на Володимира Кучеренка.

У держреєстрі вказано номер телефону +380666027810, який також використовує бухгалтер ФОП Севастьянова Наталія Анатоліївна. Інший номер - 380679615144, який записаний у Севастьянової, використовує ФОП Ревенко.

 Ігор Григорович Толдінов згідно з рішенням Адміністративної колегії АМКу в Харківській області є виконавцем робіт в ТОВ «НВО Східбуд». Ця фірма була оштрафована АМКУ за змову саме на тендері однієї з військових частин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ