Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Байден скликав засідання Ради національної безпеки щодо України

Президент США Джо Байден скликав у четвер вранці у ситуаційному залі засідання Ради національної безпеки, щоб обговорити останні події в Україні, повідомив представник Білого дому.

Про це з посиланням на CNN, передає УНН.

Як повідомляє CNN, сьогодні вранці до Білого дому прибула низка вищих посадових осіб національної безпеки.

"CNN спостерігав, як радник з національної безпеки Джейк Салліван, міністр фінансів Джанет Йеллен, голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі, міністр оборони Ллойд Остін, директор ЦРУ Білл Бернс і віце-президент Камала Харріс прибули до Західного крила о 7 годині ранку", - пише новинний портал.

CNN повідомило, що Байден, який пообіцяв світові "притягнути Росію до відповідальності" за напад на Україну, у четвер викладе набір санкцій, які колись призначалися для стримування такого нападу.

Очікується, що Байден звернеться до нації о 12 годині дня за східним часом і оголосить про нові заходи, які можуть відрізати Росію від передових технологій, оголосить про нові обмеження щодо великих фінансових установ і запровадить санкції щодо додаткових членів найближчого оточення президента Росії Володимира Путіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ